σχετικά με εμάς

ARTοποιείν by Lina Liberi

γάμος βάπτιση δώρα

Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στις χειροποίητες δημιουργίες η Λίνα Λυμπέρη προτείνει για την ημέρα του γάμου σας & για τη βάπτιση του παιδιού σας, μοναδικές ιδέες. Με ύφος ρομαντικό, με φινετσάτη απλότητα ή με διακριτική πολυτέλεια το ARToποιείν γάμος βάπτιση μετατρέπει τις ιδέες και τις σκέψεις σας σε εικόνες.
Ελάτε να οργανώσουμε το γάμο, τη βάπτιση & κάθε κοινωνική εκδήλωση, να δημιουργήσουμε μαζί, μπομπονιέρες με άποψη, πρωτότυπα στέφανα, χειροποίητες λαμπάδες, αξεσουάρ γάμου αποκλειστικά για εσάς και συλλογές με φαντασία. Να επιλέξουμε έναν μοναδικό στολισμό με λουλούδια για το γάμο & την βάπτιση του παιδιού σας με εικαστική & θεατρική ματιά. Ελάτε να ζήσουμε στιγμές μαγικές.  Στο κατάστημα μας ακόμη θα βρείτε δώρα για νεογέννητα, και μοναδικά χειροποίητα παιδικά ρούχα & αξεσουάρ για την ημέρα της βάπτισης & αντικείμενα μοναδικά με ιδιαίτερο στυλ!

Στο e-shop μας μπορείτε να αγοράσετε απευθείας το προϊόν που θέλετε εύκολα και με ασφάλεια. Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο.

 http://www.artopoiein.eu

e-mail: artopoiein@yahoo.gr

join us on facebook: ARTOPOIEIN

Λίνα Λυμπέρη

Ι. Πασσαλίδη 24, Καλαμαριά

για δειγματισμό είμαστε κατόπιν ραντεβού για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

τηλ. επικοινωνίας & fax: 2310238830